Align the goals of your organisation to the needs of your audience — become a future ready brand.
 
 

Rethink your Brand.
Change. Create. Impact.

 

winnaar Freelancer of the Year Award 2016

 
 
 

The Brand Journey.

Hoe maakt jou merk impact in deze wereld? We bouwen samen met jou (en je team) aan een effectieve merk strategie, sterke merk identiteit, betekenisvolle interacties en bijzondere belevingen waarin de doelen van jouw organisatie worden samen gebracht met de behoefte van de doelgroep(en).

 
 
 
branditforward.jpg

change.

Audience & Strategy
We zullen de wereld definiëren waarin je merk zal wortelen doormiddel van het verkrijgen van nieuwe inzichten, merkpropositie, verschillende doelgroepen, markt en concurrentie om je merk te ontwikkelen. We ontwikkelen een 360 ° merkblauwdruk vanuit de kern naar buiten toe naar de merkidentiteit en uiteindelijk naar de interacties met je doelgroep. Dit is de basis van uw merk.

 
 
 
brandidentity.jpg

create.

Design & Beleving
Alle inzichten en ideeën uit fase 1 en 2 komen nu tot leven in een unieke en schaalbare visuele en verbale identiteit voor jouw merk. Dit is het gezicht en de stem van uw bedrijf. Om de relatie met uw doelgroep aan te gaan, ontwikkelen we unieke klant belevingen en ervaringen. Dit vindt zowel off als online plaats. Brand it forward kan u helpen bij het produceren van video's tot website en van verpakking tot duurzame relatiegeschenken.

 
 
 
sv_fiets2.jpg

impact

Lanceer & Groei
Nu is het tijd om uw merk te lanceren! Het is de eerste verbinding met uw doelgroep of om publiciteit te genereren. De eerste indruk is altijd van crucial belang. Daarom zorgen we er samen voor dat het een bijzonder moment wordt. Het bouwen van een merk is een continu & creatief proces waarin je merk blijft ontwikkelen op het gebied van communicatie en interacties met de doelgroepen. Hierdoor ontstaat betrokkenheid en loyaliteit, vergroot de reputatie van het merk en om verandering te katalyseren.

 
 

Wat is het merk dat je voor ogen hebt?

 
Screenshot 2019-08-18 at 19.34.18.png
 

5-DAAGSE CURSUS VIA INSTAGRAM

#DIYBRAND

Dé online cursus voor ondernemers die willen bouwen aan een sterk merk. Zowel voor beginnende ondernemers die géén idee hebben waar ze moeten starten, als voor ondernemers die hun merk sterker willen positioneren. Deze cursus is volledig via Instagram stories te volgen, hiervoor heb je alleen een account nodig. Super simpel dus! Tijdelijk voor € 49 euro incl. 21% BTW (normaal € 99). Start 4 november 2018.

 
 

 

instacoursefinal.jpg
 

onze impact klanten.

branditforwardlogo's.png
 

Meer informatie

Terugbelverzoek.

Voor & Achternaam *
Voor & Achternaam